Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingslåda med västerbottensost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Riktigt god strömmingsrätt. Brukar göra dubbelt av såsen...

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra strömmingsfiléernas köttsidor. Rulla strömmingen med skinnsidorna utåt och lägg rullarna i en smord ugnssäker form. Blanda senapen och grädden och slå över strömmingen. Strö över osten och grädda i 225 grader i 25 minuter, tills lådan har fått fin färg. Serveras varm, gärna med pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 14 mars 2016

    Tack för ett gott strömmings recept. Jag använde skånsk sen och dijon. Blev supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.