Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingstapas med två dipp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nystekta och krispiga små strömmingsfiléer som äts direkt med fingrarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp bort ryggfenan och dela strömmingsfiléerna på längden. Blanda senap, yoghurt, salt och peppar i en skål. Vänd ner strömmingen i blandningen och vänd dem sedan i rågmjöl. Stek strömmingen brun och knaprig i smör och rapsolja i en stekpanna ca 2 min per sida. Lägg ut dem på hushållspapper så håller de sig krispiga.
  2. Rör ihop alla ingredienserna citrondippen.
  3. Servera strömmingen med dippsåserna och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Serentia 20 november 2012

    Var en helt okej maträtt. Jag använde det i slutändan inte som tapas utan åt det med potatis osv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.