Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strösslad päronkaka

(1 kommentar)  
Strösslad päronkaka Strösslad päronkaka
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En god kaka med päron och strössel.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg,socker och vaniljsocker pösigt. Tillsätt margarin,vatten och citronsaft växelvis med mjölet blandat med bakpulvret. Rör till en jämn smet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant ca 24 cm i dm. Skala,kärna ur och klyfta päronen och lägg ner i smeten. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter. Blanda samman strösslet och bred det över den halvfärdiga kakan och grädda ytterligare i ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • guardianlinda 19 augusti 2008

    Denna kakan är supergod! Jag tog krossade Kellog`s Special K istället för havregryn, supergott! Tackar för ett kanonrecept att bara njuta av....../Kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.