Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stroganoff på karrè och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag brukar ta färsk skinka eller fläsksnitzel istället, det blir lika bra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och bryn det.
  2. Finhacka löken, strimla purjon och blanda ner det i köttet tillsammans med curryn och låt det fräsa en stund.
  3. Blanda ner dijonsenapen och häll på grädden, låt puttra i ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.