Finns många olika sorters recept på Stroganoff, här kommer ett till.
Instruktioner
- Koka riset. Skär sedan biffen i strimlor, finhacka löken samt skär svampen i bitar. Fräs löken lätt i ca 1 msk smör utan att den tar färg. Låt även tomatpuré och paprikapulver fräsa med ett kort ögonblick.
- Tillsätt svamp och créme fraiche, låt det hela koka upp och koka 2-3 minuter.
- Hetta under tiden upp en stekpanna och bryn köttet ordentligt på hög värme i ett par omgångar. Tillsätt köttet i såsen, koka upp och smaka av med senap och salt.
- Bjud nykokt grönsaksris till
Publicerat den
2 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kanon gott går inte att säga annat. Jag hade chilisås istället för tomatpuré. Köttet var rostbiff. Mums
Mycket gott, jag hade i mer créme fraiche för vi vill ha det såsigare för vi serverade pasta till så att det ska passa min hockeykille =).Alla tyckte det var gott.