Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Struts i champagnegalopp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lyxig och ovanlig rätt. Den goda, möra strutsfilén smakar extra gott med en champagnesås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och bryn löken. Strö över mjölet. Häll på vin och fond. Låt puttra ett par minuter. Tillsätt gurka, vinäger och senap och rör om.
  2. Skär köttet i ca 3 cm tjocka skivor och stek i smör, först på hög värme så de får färg och se på lägre värme ca 5 minuter på varje sida. Krydda.
  3. Servera med klyftpotatis eller råstekt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.