Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strutsfilé med vitlöksgrädde

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Till en fest middag passar detta. Ett recept jag fick av ägarna till Strutsfarmen i Gerdal. Det är bar att njuta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret Hacka eller pressa ner vitlöken och fräs den guldgul. Tillsätt crème fraiche och låt det bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar. ev, lite cayennepeppar. Rör ner persiljan innan servering.
  2. Skär strutsfilén ca 2 cm tjocka skivor. Stek på medelhög värme så det blir en fin stekyta. Salta och peppra. Låt gärna köttet vara rosa i mitten.
  3. Kokt potatis och någon grönsak passar bra till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.