Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad blomkål med falukorv

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God svenska traditionella rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka blomkålsbuketterna hastigt i lättsaltat vatten i en gryta. Svalna av dem.
  2. Gör en bottenredning av smöret och mjölet, häll i mjölken och kryddorna. Koka upp och låt koka i några minuter. Vänd ner blomkålsbuketterna och värm dem i såsen. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Stek korven och servera med stuvningen, lingon och nykokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.