Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad spenat med paprika

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här kommer en riktigt god stuvning som passar till det mesta. Med fördel kan den användas till både lasagne eller som sås till kyckling. Vill man ha den lite tjockare som fyllning kan den användas med Philadelphiaost också. Jag brukar ofta varva lagren på min lasagne med köttfärssås och denna spenatstuvning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka vitlök och lök och lägg i kastrull med olivolja och fräs upp lätt.
  2. Finhacka röd och gul paprika och tillsätt till löken. När både löken och paprikan har mjuknat och börjat safta av sig tillsätt bladspenaten och lått koka upp några minuter. Om du vill skynda på kan denna med fördel tinas lite i mikro.
  3. Tillsätt crème fraiche och kryddor, dessa kan man minska eller öka efter smak. Låt puttra ihop och reduceras.
  4. Smaka av med kryddorna, om ni önskar få en lite tjockare stuvning kan ni tillsätta Philadelphiaost eller riven ost.
  5. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.