- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Smarrig risrätt under sufflétäcke, som går att variera med lite av varje efter tycke och smak.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
Koka riset. Bryn löken. Riv osten.
Bred ut det kokta riset i en smord ugnsform.
Dela sparrisen i bitar. Lägg sparris, räkor, brynt lök, svamp, dill, ärtor över riset. Krydda med salt, svartpeppar och curry.
- Blanda försiktigt.
- Vispa grädden tjock och rör ner majonnäsen och de 3 äggulorna. Vispa äggvitorna till skum och blanda försiktigt ner dem i såsen. Bred den över alltsammans och strö den rivna osten över.
- Grädda ca 20 minuter.
Lycka till!
Smakligt måltid!
Publicerat den
6 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag kan tänka mig att byta ut räkorna mot kasseler i stavar eller brynta bacontärningar - eller varför inte laxkuber?