Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sufflétäckt risrätt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smarrig risrätt under sufflétäcke, som går att variera med lite av varje efter tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka riset. Bryn löken. Riv osten. Bred ut det kokta riset i en smord ugnsform. Dela sparrisen i bitar. Lägg sparris, räkor, brynt lök, svamp, dill, ärtor över riset. Krydda med salt, svartpeppar och curry.
  2. Blanda försiktigt.
  3. Vispa grädden tjock och rör ner majonnäsen och de 3 äggulorna. Vispa äggvitorna till skum och blanda försiktigt ner dem i såsen. Bred den över alltsammans och strö den rivna osten över.
  4. Grädda ca 20 minuter. Lycka till! Smakligt måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • e-doc 6 februari 2009

    Jag kan tänka mig att byta ut räkorna mot kasseler i stavar eller brynta bacontärningar - eller varför inte laxkuber?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.