Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sukiyaki

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Sukiyaki är en japansk rätt som kan vara både som en soppa och som en gryta med mycket matigt innehåll. I detta recept är det en god soppvariant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn det strimlade köttet i olja. Tillsätt purjolök, morot, champinjoner och chilifrukt och låt fräsa med någon minut.
  2. Häll på sukiyakisås och buljong och låt koka upp. Blanda ner risnudlar och låt sjuda 3-4 minuter. Vän ner kålen.
  3. Häll upp soppan i skålar. Strö över nötterna och servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.