Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sunday Morning

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Nu har jag kollat på Tv igen och blivit helt förälskad i ett recept, den här gången är det vinnarbidraget av Folkmästerskapen i omelett 2011. Servera omeletten som en lyxig helgfrukost eller Brunch.. Eller varför inte som en kvällsomelett en skön varm sommarkväll och så klart måste den ju bara vara helt ljuvlig som dessert! Bild kommer när jag testat den här godingen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva jordgubbarna och pressa över limen och lägg åt sidan en stund.
  2. Vispa ihop 3 ägg med en gaffel. Tillsätt vatten, florsocker och en urskrapad vaniljstång. Vispa försiktigt.
  3. Tillaga omeletten någon minut under omrörning. När omeletten börjar stelna lägger du i den vita chokladen, hackade rostade kakaobönor och de skivade jordgubbarna. Vik ihop och lägg på tallrik.
  4. Värm mandellikör i pannan och häll den över omeletten och strö över lite råsocker. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.