så gott och enkelt. köttet blir jätte mört och fint.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
SÅSEN SKÄR SIG VARFÖR??????
Det löser sig i ugnen =)
Det här var verkligen SUPERGOTT!!!!!! Jag dubblade receptet och hade både fläskfilé och fläskytterfilé. Köttet blev så mört och gott. Det här måste vara världens enklaste recept. Kommer att bli en favorit hos oss. Helt klart. Tack för receptet. / Disen
Detta recept används flitigt hos oss, tack!
Supergott. En av sönerna sa: "vilken god sås"
Ja det som va så enkelt kunde bli så himmelskt GOTT.Maken sa att det var de godaste kotletter han ätit jag instämmer TACK för att du delat med dig. Lisbeth
Det här var väldigt gott,det kommer att stå ofta på vårat bord Tack
Super gott !! De möraste kotletterna vi någonsin ätit.
Tack för ett kanonrecept. :) Hela familjen tyckte om det!!! Kommer att göras igen.
Hej. Jag har använt mig av ett liknande recept men jag tillsätter en stor burk champinjoner eller gula kantareller på fläskkottletterna och 4 dl creme fraiche naturell och 1 dl kinesisk soja. Det är verkligen gott och lättlagat.
Har gjort det här receptet flera gånger fast med fläskfilé och med risoni till. Supergott!!!
Lagade detta idag, men jag lade till lite trattkantareller i slutet och rätten var jättgod. Smaken får en 4, men pga att det var så lättlagat blir det en 1:a till, så totalt ger jag detta recept en 5:a.
Hej! Tänkte testa det här receptet. Jag undrar bara om "1 burk creme fraiche" är en stor på typ 5 dl eller om det är en liten burk man ska ha?
Verkligen kanon! Kommer att göra detta fler gånger!
Jag provade med kycklingfileoch det blev underbart gott det oxå! Återigen ett varmt tack
Har kommenterat detta tidigare innan jag hade bjudit gäster på detta. Vill bara tala om att det har blivit jättepopulärt, alla de jag bjudit har bett om receptet och senare talat om att de tycker det är toppen - bara rosor alltså!
Undrar också varför såsen skär sig...det ser inte kul ut. Tips?