1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en plåt eller lägg på bakplåtspapper.
2. Lägg alla ingredienserna i en bunke och blanda samman dem till en smidig deg.
3. Rulla ut degen till 3 fingertjocka längder, nästan plåtlånga. Lägg dem på plåten och platta till dem något.
4. Grädda i mitten av ugnen omkring 12 minuter. Skär längderna i bitar medan de är varma. Plocka isär kakorna när de svalnat.
--> Om du gräddar kakorna på bakplåtspapper så låt dem gärna svalna på papperet på ett galler.
Kanonklassiker som går otroligt fort att baka!
Dom här kom jag på! Lätta, jättegoda och smidiga att frakta! Å
Väldigt goda och lätta.
Lätta att göra och toppengoda. Min mans favoritkakor, finns alltid numera i kakburken
Super goda men det bara måste vara smör 😉! Margarin ger inte god smak!