Med lite pyssel och småfix belönas ni med en räkmassa av koncentrerad räksmak och färg. Blandad med majonnäs har den massor av användningsområden. Räkmacka, smörgåstårta, räkrulle eller varför inte som dip för kräftstjärtar, grönsaker mm. Lägger även in en bild på massan före blandningen med majonnäs och räkor.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Om ni har katt, så kan jag tala om att vår katt åt resterna som blir kvar i silen, med mycket god aptit!
Helginköp i morse. Inpulsköp av räkor eftersom de såg så fräscha ut. Väl hemkommen är det MK som gäller som första besök i datorn. Och vad hitttar jag där? Jo, Anderstam har lagt ett recept som passar in på räkorna. Min "ostron" blev tveksam. INTE jag. Det är ju mästerkocken som lagt in receptet. Kavla upp ärmarna och kör igång. Mycket jobb det där att "trycka" ut sövlet men värt allt besvär. Det blev ju dubbla ransonen och min "ostron" blev lyrisk av all den goda smaken (Hm, även jag). Örtsaltet som du "lurade" mig att köpa för månader sedan har en otroligt god karaktär i smaken. Den här rätten tänker jag "stila" med för mina vänner men hänvisar till dig, Anderstam. Gissa mitt betyg?
En fråga Anderstam! Inkluderar du ögon å spröt i renset? Det låter supergott och får bli ett sparat recept för framtida smakupplevelser! :-D Ingela
Precis allt inkl. huvudet. När det pressats genom silen är det bara det göttaste kvar.