Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av mina favoriter då jag vill ha något enkelt och gott att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en eldfast form med lite flytande margarin. Skiva kasslern i cirka ½ cm tunna skivor och lägg kasslerskivorna lite omlott i botten på formen.
  2. Blanda 2 dl vispgrädden med vetemjöl och vispa ihop detta så det blir slätt och inte klumpar sig. Häll i resten av vispgrädden och crème fraiche och rör om väl. Slå i chilisås, så mycket så grädden blir ljusrosa i färgen. Häll i bostongurkan och ananasbitarna och smaka av med salt och svartpeppar. Slå denna gräddblandning över hela rätten.
  3. Sätt in rätten i 225 graders ugn i ca 15-20 minuter.
  4. Servera nykokt potatis eller ris och en grönsallad till. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • keepsmile 18 februari 2010

    Mycket enkel att göra och helt underbart god. Hoppade visserligen över bostongurkan då mina barn inte äter bostongurka.

  • Monika46 20 februari 2010

    Synd att du hoppade över Bostongurkan för det är den som ä pricken över i:et och gör rätten supergod. Mitt eget betyg för denna enkla rätt är en klar femma (med Bostongurka i förståss :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.