- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Busenkel och snabb att göra. Och jättegod!
Gott att ha jordgubbar eller hallon till - eller bara äta som det är!
Instruktioner
- Skär varje fudgebit i 4 delar.
Häll grädden i en kastrull (gärna teflon) och lägg i fudgebitarna. Rör hela tiden tills fudgebitarna smält helt. Värm tills det nästan kokar. Tillsätt då gelésockret. Låt koka upp och koka i 30 sekunder.
Ta av från värmen och häll genast upp i portionsskålar.
Låt stå och svalna något i rumstemperatur innan du ställer in skålarna i kylskåpet. Bör stå i kylskåpet i 1-2 timmar innan servering, längre gör inte, men kortare tid gör att det inte riktigt hinner stelna helt.
- Ät och njut, ev. med jordgubbar eller hallon till.
Publicerat den
1 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Lakritspannacotta med hallon till.... smakar helt gudomligt =) det här e min nya favorit! Kunde jag skulle du få en 10 men det blir en självklar 5a. Lägger in en bild också, hoppas det e ok. Tack för ett superrecept!!!
Gjorde lakritspannacottan igår, och serverade med hallon till. Receptet var busenkelt och resultatet blev.... supersmarrigt!!! En klar 5:a från oss vuxna. Barnen var dock inte lika förtjusta, så nästa gång blir det glass till dem. Vi kommer dock fortsätta att göra panacottan!!
Jättegott o enkelt. Ganska sött att äta som det är, men hallon till så blir det perfekt.
Jättegott. Jag brukar göra ed vaniljefudge ibland, å ibland blandar jag även i turkiskpppar i grädden. Jättegott!