Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tog vad som fanns hemma och det blev supergott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg rödspättan i en stor ugnsform.
  2. Koka såsen enligt anvisningarna, tag kastrullen från värmen och rör ner creme fraichen. Smaka av med lite salt. Häll såsen över fisken och strö över riven ost.
  3. Gratinera i 200 grader 35-40 minuter.
  4. Servera med kokt potatis och ev. tomat-rödlöksallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 17 juli 2010

    Hej har nu lagat din rödsätta idag den är super enkel och god tack för receptet en solklar 5 från mig monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.