Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supergod och smidig fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Ljuvlig fisk som passar utmärkt till potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg fisken i en ugnsfast form, skiva smöret med en osthyvel och lägg på fisken, salta och peppra.
  3. In med formen i ugnen ca 20 minuter.
  4. Dela och stek svampen. Dela tomaterna. Efter 20 minuter ta ut formen ur ugnen och häll över svamp, tomater och grädden, ställ in i ugnen igen i 10 minuter. Klart!
  5. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.