Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Superkasslerlåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegod kasslerrätt som sköter sig själv i ugnen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär kasslern i tunna skivor. Lägg kasslern i en ugnsform. Strimla paprikan. Fräs paprikan och champinjonerna i en stekpanna med matfett och lägg dem sedan över kasslern.
  3. Blanda grädde, crème fraiche, chilisås och soja i en kastrull på spisen. Värm upp, men låt det inte koka. Häll blandningen över kasslern.
  4. Värm i ugnen i 30 min.
  5. Servera med ris eller potatis samt en sallad.

Kommentarer (1)

  • Mallini 16 juni 2012

    Enkelt och gott! Gav receptet vidare till min son som är på väg ut från hemmet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.