Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supersmarrig kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept som jag har fått av min fd svärmor, det brukar alltid vara uppskattat när jag bjuder på det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyll en smörad ugnsfast form med tomatskivor och krydda dom med timjan, allt efter smak, täck med kasslerskivor. Vispa 4 dl vispgrädde och häll i 2 matskedar senap, 1 matsked potatismjöl och cirka 1 dl riven ost, bred blandningen över kasslern och grädda i ugn i 225 grader cirka 30 minuter.
  2. Lägg aluminiumfolie över formen om den skulle börja bli bränd dom sista 10 minuterna. Pressad potatis eller ris och en sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.