Snabb och superenkel och allt blandas i en och samma kastrull, slicka den ren så slipper du diska! Den har lite seg kolafeeling och blir härligt kladdig, precis som en kladdkaka ska vara. Jag gör alltid dubbel sats – men tro inte att det räcker till dubelt så många
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det var en annorlunda "tågordning" att ta ingredienserna, helt lyckat! Det blev en mycket bra konsistens på kakan. Jag antog dessutom att man skulle röra ner ingredienserna för hand, utan elvisp. Jag har ett liknande recept från 80-talet, kryddmåttet med salt finns inte med annars är det samma ingredienser och mått. Den kakan har jag alltid gjort på klassiskt vis med elvisp där ägg och socker vispades först. Jag har aldrig lyckats få denna perfekta konsistens som jag fick nu.
Så enkel och bekväm att baka och med härligt kladdig konsistens.
mycket bra recept
Jag har den i ugnen 11 min.
Jättegott! Såhär såg min ut. Den blev ganska kladdig konsistens men det är ju meningen! ;-)
Den klart bästa kladdkaka jag gjort,och så lättbakad.Tack för att du bjuder på detta recept.