Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surkålsallad

(2 kommentarer)  
Skriv ut

En forskning gjord på polska kvinnor visade ett samband mellan cancer och konsumtion av vitkål och surkål. Äter du kål - surkål så är risken mycket mindre att drabbas av cancer enligt gjorda studier.

Ingredienser

Instruktioner

Skär surkålen i mindre bitar, tillsätt grovt rivet äpple och morot. Skala och skär löken. Häll i olivolja, kryddor och socker. Rör om allt och njut!

Kommentarer (2)

  • sissibella_svartnos 7 mars 2009

    Den här sallad passar utmärkt till panierad fisk.

  • spisrosen 22 januari 2010

    En jättegod sallad. Den kommer att ätas mera. Pröva.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.