Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surkålsbröd med fetaost och körsbärstomat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett spännande bröd med både fetaost och körsbärstomater i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ut jäst, tärnad fetaost och surkål i ljummet vatten. Rör ner mjöl och salt. Blanda runt i 5 minuter. Låt jäsa i bunke i 40 minuter.
  2. Knåda degen och dela i 2 delar. Lägg på plåt, jäs under handduk i 15 minuter. Tryck ner tomaterna i degen.
  3. Ställ in i ugnen, grädda i 45 minuter i 170º.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • brii 11 juli 2009

    ciaoo! vad är mjölksyrad vitkål? är det typ surkål på burk? baciuss

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.