Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surkålsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Med surkål på burk och färdiglagat kött och korv är det rena snabbmaten

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläsket i bitar och dela korvarna. Skala och klyfta löken. Kärna ur och klyfta äpplet. Skölj kålen och låt den rinna av. Fräs lök och äpple i smör i en gryta. Lägg i kålen, kassler, fläsk och korvar. Häll på buljong och vin. Lägg i enbären. Låt koka i 5 minuter. Servera med stark senap och kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • amateur 8 november 2011

    Låter riktigt gott och lättlagat! Ska prova den till helgen nu när höstmörkret sänker sig. Verkar lätt att variera också. :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.