Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surströmming för nybörjare

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt för den som aldrig ätit surströmming tidigare, eller den som provat men tyckt att smaken var för påträngande.

Ingredienser

Instruktioner

Bred smöret på brödet eller blanda det med den varma tärnade färskpotatisen. På potatisen läggs den hackade rödlöken, följt av gräddfil, tomater och surströmmingsfiléer. Om du använder hårt tunnbröd så använd ena skivan som lock, om du använder mjukt tunnbröd gör du två rullar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mellanbellan 10 september 2011

    Riktigt gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.