Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surströmmingstunnbröd - glutenfritt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

Enkelt och lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt fiberhusk och vatten svälla i 5 min. Blanda allt till en deg. Dela i 14 bitar. Kavla tunt, tunt. Sist med kruskavel.
  2. Grädda i torr stekpanna tills brödet är torrt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eliisac 23 augusti 2010

    Bakade tunnbrödet åt min man inför surströmmingspremiären. Håller med om att det är lätt att baka. Maken uppskattade brödet och ger det en 5.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.