Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Susannes ädelostkyckling.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Underbart god rätt som man vill ha mer av. Även lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna i lite smör. Häll på buljong. Täck med lock och efterstek till köttet är genomstekt i cirka 25-30 minuter.
  2. Sås: Koka upp 3 dl vispgrädde med de krossade vitlöksklyftorna. Smula i ädelosten och låt den smälta ner i såsen. Späd med kycklingskyn. Smaka av med salt och peppar. Strö i lite maizenamjöl om Ni vill ha lite tjockare sås. Låt såsen sjuda ett par minuter. Mums!
  3. Servera kokt potatis eller kokt ris till samt en god grönsallad.
  4. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.