Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Susannes kycklingpirog

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

gräddas 200 grader ca 20 minuter

Ingredienser

Instruktioner

Börja med degen. smula jästen, lös upp i margarin och vatten till fingervarmt, tillsätt salt, ägg och mjöl. Låt jäsa 30 min. Kavla ut degen stor som en plåt, lägg fyllningen på ena halvan och vik över degen, nagga kanterna med en gaffel. Pensla kanterna med ägg.Llåt jäsa upp medan ugnen blir varm till 200 grader, pensla resten av pirogen, garnera med paprikapulver och riven ost. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Goda med en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.