Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Susannes zabaglione

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

105 kalorier per portion En läcker Italieninspirerad dessert för alla som vill äta hälsosamt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ut marsánpulvret med vattnet i en kastrull. Tillsätt äggulan och låt blandningen sjuda upp under omrörning tills den tjocknar. Dra kastrullen från värmen och låt krämen svalna något.
  2. Vispa äggvitan till hårt skum, vispa i sockret och blanda sedan vinet och vaniljkrämen. Dela upp krämen i fyra serveringsglas, låt den kallna helt och ställ den sedan i kylskåp tills den ska serveras.
  3. Smaksätt kesellan med lite citronsaft och eventuellt med sötningsmedel och lägg en matsked på varje portion. Strö över chokladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.