- Serverar: 10 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Underbar kaka som kan göras med mycket eller lite smak av citron.
Instruktioner
- Del 1 är botten som knådas ihop och gräddas i ca. 15 min 200 grader mitten av ugnen. Obs! Denna botten blir ganska tjock i en pajform. Ta antingen hälften av ingredienserna och använd vanlig pajform eller ta en större form.
- Del 2 är första delen av fyllninen som vispas "fluffigt". Detta har jag själv endast tagit hälften av ingredienserna och det har räckt till en vanlig pajform.
Del 3 är andra delen av fyllningen. Blanda om och ha i detta på bottnen och grädda i nedre delen av ugnen ca. 10-12 min 200 grader.
- För att kolla om kakan är färdig så "skaka" formen för att se om fyllningen blivit fast.
- När kakan svalnat pudra på lite florsocker och njut av denna underbara kaka!
Publicerat den
15 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kakan är säkert jättegod men receptet är väldigt svårt att förstå. Ska del 2 (vispat ägg och socker) läggas på den färdiglagade "pajbottnen"...men del 3 då? Hur ska man kunna breda det över den fluffiga ogräddade ägg-och sockerblandningen? Jag tog min väninna till hjälp men hon förstod inget heller. :) mvh M
Först gör du del 2 sedan har du i del 3 i del 2 :- D