Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sushi med västerbottensost och röd rom

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ingen rå fisk. Lättlagad plockmat, förrätt eller som drinktilltugg. Jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela potatisarna i halvor. Riv dem genom att lägga snittytan mot rivjärnet och hålla i skalet - så slipper du skala potatisarna. Riv osten grovt och blanda med potatisrivet och hackad gräslök. Salta och peppra. Bred ut blandningen på tunnbrödsskivorna. Rulla ihop och skär i 2 cm tjocka bitar. Toppa varje bit med en klick gräddfil och rom.
  2. Har gjort detta många gånger och det har varit väldigt uppskattat, gjorde några utan rom till barnen och då åt de.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.