Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sushi på svenska

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Hittade receptet på baksidan av ris paketet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i vattnet med salt i en kastrull i ca 25 minuter. Blanda det nykokta riset med vinäger. Ta upp och forma riset till små avlånga bollar med fuktade händer. Skär laxen i ca 3x7 cm stora bitar.
  2. Skala, kärna ur och skär avokadon i tunna klyftor. Lägg en avokadobit på varje risboll och lägg en laxbit ovanpå.
  3. Fördela pepparroten över och krydda med lite svartpeppar på varje risboll. Servera sushin med soyasås och lime att pressa över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.