Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svärmors filmjölkslimpa

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Underbart frukostbröd som bör ätas nybakt. Kan bakas med eller utan solrosfrön, brödkrydda och lingon.

Ingredienser

Instruktioner

Alla mjölsorterna blandas med salt, bikarbonat och ev brödkryddor och/eller solrosfrön. Filmjölk, sirap och ev lingon blandas i en egen bunke och häll sedan över de torra ingredienserna. När allt är blandat till en kladdig deg hälles degen i en smord avlång brödform som gräddas genast i 200 grader under ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.