- Serverar: 6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Lätt, smakrik och lättlagad... både vardagsmat och bjudmat!
Instruktioner
- Strimla löken. Skär paprikan och morötterna i tunna stavar. Kvarta champinjonerna. Stek löken, champinjonerna, morötter och paprika i smör och när de har blivit lite mjuka, tillsätt ananasen och philadelphiaosten. Låt smälta. Detta är såsen. Såsen blir nästan godare om den får stå några timmar eller under dagen, så gör den gärna tidigare.
- Tärna fisken och bryn i lite smör 1 minut per sida. Krydda med salt och peppar. Lägg i såsen och låt småputtra i några minuter tills fisken är nästan färdig. Lägg i räkorna när det är 1 minut kvar.
- Servera med ris och en god grön sallad.
Publicerat den
18 februari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Lagade svärmors fiskgryta på en herrmidag alla tyckte den var fantastisk. Hälsningar Soren
Va trevligt Soren! =)
Det här åt vi igår, verkligen god!!!
Detta var jättegott! Kommer absolut lagas fler gånger.
Godaste fiskgrytan jag ätit! Tack för receptet. Kerstin