Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Passar utmärkt på buffé. Receptet är för en person, sedan är det bara att gångra det med antal gäster. Passar bra att äta sval. Detta funkar även som en bra bas på en pastasallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och häll sedan över i ett durkslag för att rinna av.
  2. Under tiden, dela tomaterna och sugarsnapsen.
  3. Blanda pesto, vatten och gräddfil.
  4. Blanda alltsammans försiktigt och smaksätt gärna.
  5. Passar bra på buffé, till kyckling eller rostbiff.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ulrika91 4 juni 2009

    Går även utmärkt att ersätta gräddfil med creme fraige. Blir en aningen krämigare :) Prova att lägga i skivad rödlök också, riktigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.