Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svalkande dessertsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket lättlagad är den här svalkande dessertsoppan med exotisk touch. Perfekt som dessert efter det grillade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 9 dl av juicen. Rör ut potatismjölet i 1 dl kall juice.
  2. Tillsätt redningen i en fin stråle under omrörning. Soppan ska bara koka upp, inte längre. Låt soppan kallna.
  3. Skala och tärna frukt och bär och lägg dem i soppan. Servera eventuellt soppan med sockerskorpor.
  4. Tips! Du kan naturligtvis använda de frukter du tycker om och har tillgång till. Soppan kan du koka i god tid, men lägg inte i frukterna förrän strax innan den ska ätas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.