Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svalkande melonsallad med fetaost och oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel och god sommarlunch. Själv är jag mycket glad i svarta oliver och fetaost. Det är gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att lägga oliverna i oljan. Skär melonen och fetaosten i mindre bitar. Strimla rödlöken i tunna skivor.
  2. Blanda melon, fetaost och lök. Tillsätt oliverna och ringla över resten av oljan och vinägern, samt strö över basilikan. Salta och peppra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • berggrenskan 26 juni 2009

    Så friskt och gott. Den söta melonen mot den salta fetaosten, lite lök för sting och vinäger för syra. Samtidigt är melonen så saftig. Detta kommer klart bli en favorit i sommar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.