Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp- och äggmacka gratinerad

 
Svamp- och äggmacka gratinerad Svamp- och äggmacka gratinerad
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En bortglömd matig och jättegod macka som fallit i min glömska, men som poppade upp idag när jag gjorde svampstuvning. Verkligen värd att prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smöra brödskivan på båda sidor och lägg på en plåt. Skala och skiva ägget och lägg på brödskivan. Fördela svampstuvningen på och toppa med riven ost, gratinera i 10-15 minuter.
  2. Ät och njut med en grönsallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.