Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp- och löksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God mustig soppa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken. Skär löken och svampen i ganska stora bitar. Fräs först svampen i smör i en gryta. Rör ner löken och låt den fräsa med ca 5 min på svag värme. Rör i mjölet och späd med buljong och mjölk. Låt soppan koka ca 10 min. Rör ner grädden och smaksätt med sherry, salt och peppar.
  2. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.