Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp- och zucchinilasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En fantastiskt god vegetarisk lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Starta ugnen, ställ in den på ca 200 C.
  2. Tärna svamp och zucchini. Stek svampen så den får färg. Blanda i zucchinin i stekpannan. Stek ytterligare ett par minuter.
  3. Blanda crème fraiche och Philadelphiaosten i en skål och rör runt tills Philadelphiaosten blandat sig med crème fraichen, så det blir som en sås.
  4. Ta fram en ugnsfast form, lägg i lite av svamp och zucchininblandningen i botten, häll på lite av såsen, täck med lasagneplattor, lägg i lite mer av svamp- och zucchininblandningen, häll på ytterligare lite av såsen, täck med lasagneplattor, lägg på resten av svamp- och zucchiniblandningen och häll på resten av såsen. Täck med osten.
  5. Ställ in i mitten av ugnen. Ca 15 min eller tills osten fått färg.
  6. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Orca79y 15 september 2012

    ändrade paket till gram på lasangeplattor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.