- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En fantastiskt god vegetarisk lasagne.
Instruktioner
- Starta ugnen, ställ in den på ca 200 C.
- Tärna svamp och zucchini. Stek svampen så den får färg. Blanda i zucchinin i stekpannan. Stek ytterligare ett par minuter.
- Blanda crème fraiche och Philadelphiaosten i en skål och rör runt tills Philadelphiaosten blandat sig med crème fraichen, så det blir som en sås.
- Ta fram en ugnsfast form, lägg i lite av svamp och zucchininblandningen i botten, häll på lite av såsen,
täck med lasagneplattor, lägg i lite mer av svamp- och zucchininblandningen, häll på ytterligare lite av såsen, täck med lasagneplattor, lägg på resten av svamp- och zucchiniblandningen och häll på resten av såsen. Täck med osten.
- Ställ in i mitten av ugnen. Ca 15 min eller tills osten fått färg.
- Servera med sallad.
Publicerat den
13 september 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
ändrade paket till gram på lasangeplattor