Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampbakad fisk.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Förnya fisken med frasigt svamptäcke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar. Salta och lägg den på ett ugnssäkert fat. Hacka svampen. Skölj och strimla purjolöken. Fräs svamp och purjolök i smör i en stekpanna tills all vätska är borta. Ta den från plattan och rör i persilja, bröd, grädde, salt och peppar. Bred blandningen över fisken.
  2. Grädda i mitten av ugnen 20-25 min. Servera med bröd, ratatouille och potatis.
  3. Tips: Rätten kan förberedas fram tills den ska in i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.