Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampbakad torskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Passa på nu när trattkantarellerna har kommit. Fisken får det lilla extra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i 4 portionsbitar.. Lägg i en smord ugnsform. Salta. Hacka svampen, strimla purjon och fräs tillsammans i smöret tills vätskan kokat in. Dra av från värmen och blanda ner resten av ingredienserna. Bred sedan blandningen över fisken och gratinera i 200 graders ugn i 25 min.
  2. Gott till potatismos och en neutral sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.