Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampburgare med blue cheese, rödlök och majonnäs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör gärna dubbel sats av dessa saftiga burgare och frys in. Perfekt att ha på lut i frysen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg färsen i en skål. Grovhacka svampen. Skala och finhacka löken. Fräs svamp och lök i smör och låt svalna. Blanda ner fräset i färsen och tillsätt ägget. Krydda med salt och peppar. Blanda i timjan. Forma till 4 biffar och stek dem i smör ca 3 minuter på varje sida.
  2. Skala och skiva rödlöken tunt. Stek bröden i stekpannan så att de blir lite frasiga. Lägg sallad, tomat och burgare på brödens underdelar. Lägg på ost, rödlök och majonnäs. Sätt på brödlocket och servera bums!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.