Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampentré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig kantarelltoast gör Camilla Läckberg på smörstekt polarbröd och över kantarellerna ringlas honungs- och senapsdressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek polarbröden i smör och håll dem varma. Stek kantarellerna tills all vätska försvunnit. Stek rödlök och vitlök mjukt. Blanda med svampen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg upp bröden på tallrikar och täck med ruccola. Lägg på rikligt med svamp. Rör ihop dressingen och ringa över kantarellerna. Toppa med basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.