Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampfärsbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gott sätt att piffa upp färsbiffar med torkad svamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ägg, 1/2 dl grädde. färs, 0,5 dl svamp och kryddor till en smet och stek dessa. Vispa ur pannan med kalvfonden och vatten och lägg över i en gryta/traktörpanna.
  2. Gör en brunsås av skyn, grädden och resten av den torkade svampen och låt puttra i 10-15 min. Red av med maizena mjöl till önskad konsistens.
  3. Servera med kokt potatis

Kommentarer (1)

  • monicadanell 13 februari 2010

    Hej nu är lunchen avklarad och det var jätte gott vilken god smak av trattkantareller kommer att göra om dom tack för receptet anders 5 poäng monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.