Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampfylld ostfranska

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till en kall öl på lördagskvällen tex.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Skär toppen av frallorna och gröp ur innehållet. Pensla med 3 msk av oljan och grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter tills brödet är ljusbrunt och krispigt. Under tiden: Värm resten av oljan i en panna. Lägg i löken, pressa över vitlök och stek i panna i 3–4 minuter tills löken är gyllenbrun och blank. Lägg i svampen och stek i medelvärme i cirka 5 minuter. Tillsätt senap, sherry, timjan och grädde. Salta och peppra efter smak. Låt blandningen puttra i pannan i ytterligare 5 minuter tills blandningen har kokat in. Häll svampblandningen över de stekta frallorna, garnera med timjan och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.