Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampfyllda Cannelloni

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Går att förbereda och sen gratinera i ugnen. Ett alternativ till ostsåsen är att bara riva ost över rören.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 gr. Koka Cannellonin halva av den rekomenderade koktiden. Lägg rören i kallt vatten så de inte klibbar ihop. Rosta pinjenötterna gyllenbruna i torr stekpanna. 2. Skiva svampen tunt. Hacka vitlöksklyftorna fint. Hacka löken och fräs allt i olja. Låt fräsa någon minut utan att ta färg. 3. Blanda ned ricottaosten, parmesanosten, pinjenötter och persiljan. Smaksätt med salt och peppar. Lägg blandningen i spritspåse eller peta ner smeten i rören med hjälp av sked. Lägg de fyllda rören i en smord eldfast form. 4. Smält smöret till ostsåsen i en tjockbottnad kastrull. Rör ner vetemjölet och tillsätt mjölk och grädde. Låt koka några minuter och riv ner grevéosten. 5. Häll ostsåsen över pastarören. Gratinera i ugnen tills ostsåsen fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.