Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampfyllda paprikahalvor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ostgratinerad svamp och grönsaker är alltid gott tillsammans!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj paprikorna och klyv dem på längden. Kärna ur och ställ halvorna på ett ugnssäkert fat.
  2. Koka riset enl anvisning på paketet. Lägg ris i botten på halvorna.
  3. Fräs den hackade svampen i matfett tills all vätska kokat in. Strö över mjöl, rör om och späd med vätskan. Sjud i minst 5 minuter och smaka sedan av med salt och ev sherry. Fördela stuvningen i paprikahalvorna.
  4. Strö över rivn ost och gratinera ca 20 minuter i 250º ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.