Den här rätten måste du bara prova - en vegetarisk fyllning som görs av finaste svamp, kryddig ost och grovt bröd.
Instruktioner
- Tärna brödskivorna och blanda med grädden, täck över och låt stå 30 minuter. Ansa svampen och tärna den fint. Ansa vårlöken, skölj och skär den i mindre bitar. Skölj kryddorna, torka dem och hacka dem fint. Riv slutligen osten fint.
- Hetta upp oljan. Fräs löken och svampen 3 minuter på medelvärme. Låt svalna.
- Skölj paprikan och torka den. Skär av ett lock i toppen och en tunn skiva i botten på paprikorna. Ta ur kärnor och sidväggar. Salta och peppra på insidan.
- Mosa sönder det uppblötta brödet med en gaffel. Rör ner 1 msk tomatpuré. Blanda med vårlök, svamp och de hackade kryddorna. Blanda ner 2/3 av osten. Fyll paprikorna, strö över resten av osten och lägg på locket. Ställ paprikorna i en gryta.
- Blanda buljong och tomatpuré med crème fraiche och häll blandningen över paprikorna. Låt koka upp. Lägg på ett lock och låt koka på svag värme 30-40 minuter.
Publicerat den
3 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar